Parade Videoer

Husk å sende inn deres parade videoer til digitalparade@vinterpride.no innen 25 Feb 🏳️‍🌈

I fjorårets parade deltok mellom 1500-2000 i paraden på Vinterpride Lillehammer igjennom Storgaten, som endte i en stor folkefest i Pride Park (Søndre Park). Vi håper dere vil vise deres deltagelse i år også og at nye deltar, selv om årets parade blir digital 👭👫👬 Gå din/deres egen lille parade i stuen, i hagen, på gaten, i parken, på skolen, på arbeidsplassen eller andre steder. Bruk gjerne pride flagg eller vis deres støtte på andre kreative måter. Eller bare ved å vise tilstedeværelse, det viktigste er å vise samhold spesielt i disse tider. Alle kan delta! Alt fra skeive til hetro, støttespillere, familier, kollegaer, organisasjoner o.s.v. Vi ønsker alle velkommen til å delta, fra Lillehammer og hele Innlandet, hele Østlandet, Vestlandet, Sør og Nord, hele Norge kan delta på årets Vinterpride 🇧🇻  Alle utenfor vårt lands grenser er også velkommen til å delta 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Det er mange skeive i vårt område som har funnet trygghet i synliggjøringen vi sammen med dere alle har vist de siste årene på Vinterpride, det er viktig at disse ser at vi fremdeles er tilstede og støtter både unge og gamle av forskjellige seksuelle legninger.

Vi ønsker videoer på 10-20 sekunder, som vil bli benyttet på den Digitale Parade sendingen som dere ser bla.a. på Vinterpride Lillehammer 2021 sin YouTube kanal lørdag 27. Februar kl. 14.00.
Bli med å ha det gøy! 😍🤩

Vi gleder oss til Vinterpride Digitalt på Lillehammer 24-28 Februar 2021
❤🧡💛💚💙💜

Fotograf : Anne-Grete Fostås – GD