Artistslipp 1 Vinterpride Lillehammer 2023

Artistslipp 1

Liza Vassilieva er årets hovedartist på Hele Norges Vinterpride Lillehammer 2023 🏳️‍🌈

Vår offisielle Vinterprideartist Liza kommer på Paradeshowet vårt i Pride Park i Søndre Park lørdag 25 februar kl 13.00 – 14.00 og hu skal også opptre på Vinterpride Hovedfest på Hygge på kvelden kl 22.00 og utover.

Liza Vassilieva ga ut sin nye låt “Go All In” i samarbeid med oss i Vinterpride Lillehammer den 20 januar i år.

Artisten og låtskriveren fra Kirkenes er kjent for sin deltakelse i Melodi Grand Prix 2020 med låta “I Am Gay”, som kom på tredjeplass i finalen. Liza har tidligere gitt ut låtene «Third Wheel» (sammen med artisten OKEY) og «Run Run Girl», og skrevet musikk for andre artister. En av de låtene hun har vært med å skrive ble plukket opp av den verdenskjente k-pop gruppa TWICE. Liza har spilt konserter på arrangementer som Drammen Pride, Barents Pride og Grenseløsfestivalen.

Go all in er hennes første utgivelse siden 2020, da hun sto på scenen i Trondheim Spektrum foran 8000 mennesker under Melodi Grand Prix-finalen. Helt siden da har hun vært ivrig etter å kunne gi ut flere låter og fortsette å vokse som artist.

MGP-deltakelsen ga meg et kick til å satse mer på musikken, sier Liza. Jeg hadde ambisjoner om å reise, ha låtskriver-sessions, slippe ny musikk og spille konserter. I stedet ble jeg sittende hjemme da pandemien kom og satte alt på vent.

Etter hvert begynte jeg å jobbe med andre låtskrivere digitalt og fant på denne måten samarbeidsgruppa bak låta «Go All In». Jeg ble kontaktet av et låtskriverteam som sendte meg en demolåt og spurte om jeg var interessert i å gi den ut sammen under mitt artistnavn. Det var utrolig kult å bli spurt om noe sånt, så jeg grep selvsagt sjansen for å delta i dette spennende prosjektet.

“Go All In” er en up-tempo pop-låt med masse energi som vil få en til å ville skru opp feststemningen. Den handler om å stå opp for den man er og leve livet fullt ut – et budskap Liza håper vil nå ut til andre.

Liza sier hun er veldig glad for å kunne støtte denne unike, viktige festivalen og gleder seg masse til å opptre på årets pridekonsert i Lillehammer. Låta “Go All In” nevner budskapet om at kjærlighet smelter is, eller “love melts ice”, som også er slagordet til festivalen.

Låta er skrevet av Bruce Smith, Rickard Bonde Truumeel, Ylva Persson og Linda Persson. Bruce Smith er en britisk multi platina-selgende, prisbelønnet låtskriver som har skrevet musikk for mange internasjonale stjerner. Rickard Bonde Truumeel er en svensk låtskriver og produsent med over femti utgivelser og samarbeidsprosjekter over hele verden. I tillegg er han medeier av Mega Musik videregående skole i Sverige.

Ylva and Linda Persson, også kjent som “Twinflame”, er en svensk tvilling-duo, låtskrivere, sangere og produsenter. De har konkurrert i nasjonale utvelgelser til Eurovision i 18 ulike land i løpet av de siste 10 år. Tvilling-duoen har også skrevet offisielle pridelåter, inkludert de to tidligere låtene for Vinterpride Lillehammer nemlig Light it Up og Love Melts ice.

Vi tror på like rettigheter og retten til å elske den man vil og kjempe for det, sier Ylva og Linda. Vi er glade for å støtte Vinterpride og LHBT-bevegelsen.

Vi i Vinterpride Lillehammer gleder oss til og ønske Liza velkommen til Ol og Vinterpridebyen vår 🏳️‍🌈

Foto : Ksenia Novikova.

lovemeltsice

Foto : Ksenia Novikova.