Artistslipp 3 Vinterpride Lillehammer 2023 🏳️‍🌈

Henrik Wilhelm Wilhelmsen er artist nr 3 på Hele Norges Vinterpride Lillehammer 🏳️‍🌈

Henrik Wilhelm Wilhelmsen er en kreativ og åpen, skeiv artist fra Bergen. – Jeg har vært eksperimenterende; jeg har syv år med musikkutdanning og ville en stund hoppe inn i alle sjangre, men jeg har funnet meg selv i pop, elektronisk musikk, og house. House og elektronisk musikk har en skeivhet i seg. 90-talls pop, disco og funk har også elementer av skeivhet i seg, men det er noe spesielt med house og elektronisk musikk som «tar meg». Henrik vant konkurransen Oslo Pride låt 2022 med house-pop låten Signaler. Coveren hans av Balkong som er ment som en trøst til skeive pga 25 juni 22, skal han også fremføre for oss på scenen hos oss på Vinterpride 25 februar 2023 🏳️‍🌈❤️🏳️‍⚧️

Vi i Vinterpride Lillehammer gleder oss til og få besøk av artisten Henrik Wilhelm Whilhelmsen til årets Paradeshow 🏳️‍🌈

lovemeltsice

Pressebildet Vinterpride 2023

Foto : Blaire Beecham