Nyheter

Frivillige til Vinterpride 2024

Hei!

Kunne du tenke deg å være med å arrangere hele Norges Vinterpride 2024?

Vi ser etter frivillige som kan hjelpe oss å lage tidenes pride-fest i forbindelse med vår 6 Vinterpride den i februar 2024 i Lillehammer.

Ved å jobbe som frivillig under Hele Norges Vinterpride blir du en del av en motivert gjeng som jobber for å skape en fantastisk festivalopplevelse for alle i Lillehammer. Du trenger ikke å ha tidligere erfaring, men med ønske om å bidra og lære vil du passe perfekt inn med oss!

Hva innebærer det å være en Frivillig?

Ved å jobbe på Hele Norges Vinterpride Lillehammer får du nye arbeidserfaringer i en spennende bransje, hvor du får muligheten til å oppleve innsiden av en festival samtidig som du er ansikt utad! I tillegg til å bli kjent med flere engasjerte, skal du bidra til å gjøre festivalen til en trygg og hyggelig opplevelse for publikum og våre artister.

Som frivillig vil du selvfølgelig få mulighet til å være deltaker på arrangementene du ikke jobber på, samt at du får vår egen frivillig genser, mat og drikke gjennom dagene du er på jobb. 

Hva forventer vi av deg?

• Du har godt humør og et smil om munnen.

• Du tør å søke informasjon når du står stille.

• Du møter presis til avtalte tider og kler deg etter været.

• Du leser og overholder frivilligavtalen.

Alle som blir kontaktet og blir frivillig forplikter seg til minimum 2 vakter, og at du/dere stiller opp på den vakten de har sagt ja til.

Vi er spesielt på jakt etter sjåfører som vil kjøre vår egen Vinterpridebil.

Vi vil gjerne også at dere registrerer dere her

https://frivillig.no/lillehammer-pride/frivillige-sokes-til-hele-norges-vinterpride-2024

#lovemeltsice

🏳️‍🌈

#lovemeltsice

Vi trenger folk i alle aldre

***

Frivillige på Stands 2023

Posted on  by Kjell-Gunnar Nilsen

Hele Norges Vinterpride trenger flere til og stå på stands både i sentrum og på CC Strandtorget nå fremover utover året.

Vi kjører stands på kjøpesenter og i sentrum utover våren, sommeren og høsten og her trenger vi flere som kan tenke seg og bli med. Dere får full opplæring, og vi setter store krav til de som blir plukket ut.

Hvem ser vi etter?

Personen må være åpen og like og prate med folk, ha engasjement for likeverd, inkludering og mangfold. I tillegg forventer vi at du eller dere er pliktoppfyllende, gjøre det dere får beskjed om og være med på minimum 2 vakter, og være profesjonell

Meld deg på via denne linken

https://frivillig.no/lillehammer-pride/stand-pa-kjopesenter-og-sentrum

***

Vi i Vinterpride Lillehammer vil med dette takke alle våre sponsorer, samarbeidspartnere og støttespillere for og ha vært med og bidratt til at Hele Norges Vinterpride kunne bli arrangert i tiden 21-26 februar 2023 

Posted on  by Kjell-Gunnar Nilsen

Vi er utrolig stolte og takknemlige for alle bidrag både sponsormidler, premier og alt annet vi har fått i år.

lovemeltsice

***

Vinnere på Vinterpride Quizen vår på Hygge fredag 24 februar 2023. Lillehammer Live.

Posted on  by Kjell-Gunnar Nilsen

Nå har vi endelig hatt trekning på Vinterpride Quizen vår som vi hadde på Hygge på fredag 24 februar i samarbeid med vår samarbeidspartner Lillehammer Live

Her er vinnerene :

Team Mab – 2 Festivalpass

Team Leather Men – 2 festivalpass

Team Happy Pride – 2 festivalpass

Team Simen Potatoes – 2 dagspass fredag

Team HoMoss Pride – 2 dagspass lørdag

Vi gratulerer alle vinnerene på Vinterpride quizen vår og alle er kontaktet.

lovemeltsice

***

Lørdag 25 Feb. er det igjen klart for folkefest i Lillehammer med Vinterpride Parade 2023  Den starter kl. 12.00 fra Fabrikken med oppmøte fra kl. 11.00 Vi ønsker dere alle sammen hjertelig velkommen! Paraderuten går via Fåberggata opp Brubakken mot Lilletorget videre inn i Storgata mot Pride Park (Søndre Park) etterfulgt av Paradeshow.

Posted on  by Kjell-Gunnar Nilsen

Lag, forening eller bedrift kan melde dere på via denne linken mens alle andre bare kan møte opp:

Foto: Joachim Christiansen Rudin av Vinterpride Lillehammer Parade 2022.

lovemeltsice

***

Tusen takk for alle som kom på Regnbuemessen i Lillehammer kirke i går og som tok seg turen på Afterparty på Felix senere på kvelden.

Posted on  by Kjell-Gunnar Nilsen

Her er dagens program hvor det idag blir ny stand på CC Strandtorget kl 10.00 – 16.00 og panelsamtale På trygg grunn, Vinterpride på kino : Bros og det hele avsluttes med Afterparty på Felix kl 22.00.

Vi ønsker alle velkommen til dagens prideprogram.

lovemeltsice

***

Hele Norges Vinterpride Lillehammer er endelig i gang og her er dagens prideprogram

Posted on  by Kjell-Gunnar Nilsen

Velkommen alle sammen til Vinterpride dag på CC Strandtorget og Afterparty på Felix Pub og Scene 

lovemeltsice

***

Her kommer årets Sponsor og samarbeidspartnere for Hele Norges Vinterpride Lillehammer 2023 

Posted on  by Kjell-Gunnar Nilsen

***

Her kommer endelig årets Prideprogram for Hele Norges Vinterpride Lillehammer den 21-26 februar 

Posted on  by Kjell-Gunnar Nilsen

lovemeltsice

***

Artistslipp 3 Vinterpride Lillehammer 2023 

Posted on  by Kjell-Gunnar Nilsen

Henrik Wilhelm Wilhelmsen er artist nr 3 på Hele Norges Vinterpride Lillehammer

Henrik Wilhelm Wilhelmsen er en kreativ og åpen, skeiv artist fra Bergen. – Jeg har vært eksperimenterende; jeg har syv år med musikkutdanning og ville en stund hoppe inn i alle sjangre, men jeg har funnet meg selv i pop, elektronisk musikk, og house. House og elektronisk musikk har en skeivhet i seg. 90-talls pop, disco og funk har også elementer av skeivhet i seg, men det er noe spesielt med house og elektronisk musikk som «tar meg». Henrik vant konkurransen Oslo Pride låt 2022 med house-pop låten Signaler. Coveren hans av Balkong som er ment som en trøst til skeive pga 25 juni 22, skal han også fremføre for oss på scenen hos oss på Vinterpride 25 februar 2023 

Vi i Vinterpride Lillehammer gleder oss til og få besøk av artisten Henrik Wilhelm Whilhelmsen til årets Paradeshow 

lovemeltsice

Pressebildet Vinterpride 2023

Foto : Blaire Beecham

***

Artistslipp 2 Vinterpride Lillehammer 2023 

Posted on  by Kjell-Gunnar Nilsen

Mocci Ryen er artist nr 2 på Hele Norges Vinterpride Lillehammer 2023

Artisten Mocci kommer på Paradeshowet vårt i Pride Park i Søndre Park lørdag 25 februar kl 13.00 – 14.00, og da blir det gjensyn med hennes MGP låt You’ve got the motion fra 2021.

Sanger og låtskriver Mocci fra Hamar har sunget for Dronningen av England, delt matpakke med Paul McCartney og jammet med Patti Labelle!

”Min verste Grand-Prix opplevelse var da Haldor Lægreid i 2001 slo Mocci Ryen og den der ”You’ve got the motion”. Det er den beste GP-låta ever, en sånn låt kommer en gang i lysåret.”

Thomas Strzelecki, Dagbladet.

Det var gjennom Melodi Grand Prix finalen i 2001 at Mocci ble introdusert for det norske publikum.

Siden fulgte opptredener på TV-programmer som Beat for Beat, Midt i smørøyet, Tommy’s
Popshow, Numme & Gunstrøm, En smak av Norge og Nobel-konserten 2004 i Oslo Spektrum hvor hun jammet på direkten med selveste Patti Labelle!

Etter musikkstudier ved Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA), gikk reisen til Ibiza hvor hun gikk i studio med produsentene bak verdenssuksessen ”Cafe del Mar”.

Deretter fulgte elektronikaprosjekter i Frankfurt, London og Los Angeles. Det var med JAZMYNE og 12 kvinnelige
musikere fra Norden og Sør-Afrika at musikken tok en ny retning. Terningkast 7 – kom tilbake var oppfordringen fra Hamar Arbeiderblad sin anmelder da Mocci og JAZMYNE gjestet Hamar på sin
nordiske turne.

Turnelivet har bragt Mocci Ryen til mer enn 45 stater i USA, Mexico, Canada, Bermuda, Venezuela, Sør-Afrika, Malaysia, Pakistan, India og en rekke land i Europa.

Som kunstnerisk ambassadør for TV-aksjonen «Livskraft» utga Mocci singelen ”City Fish” til inntekt for
Kirkens Nødhjelp. Siden har det blitt en rekke singel-utgivelser og medvirkning på plater som blant annet ”Syrinx”:

”Eit par av låtane syng alt for mine indre øyre, så som Mocci Ryens tolkning av Du ser meg i auga, med tekst av Haldis Moren Vesaas.”
Roald Helgheim’s anmeldelse av platen ”Syrinx”.

Mocci Ryen har på oppdrag av den indiske statsministeren Narendra Modi, sunget Norges bidrag til 150-årsfeiringen av Mahatma Gandhis fødselsdag i 2019. Innspillingen av «Vaishnav Jan To Tene

Kahiye Je» er blitt spilt inn av sangere fra hele verden.

Hennes brede musikalske repertoar og vokale allsidighet har utviklet seg til å bli en av hennes største styrker, noe som har mottatt anerkjennelse hos både publikum og kritikere;
”..og ikke minst Mocci Ryens smygende sensuelle ”Knowing me Knowing you” – komplett med scat-jodling av internasjonalt kaliber.”

Stein Østbø, VG.

Vi i Vinterpride Lillehammer gleder oss til og få besøk av artisten Mocci Ryen til årets Paradeshow

lovemeltsice

Foto : Henrik Langgård

Skøytefest på stortorget i forb med skøyte Vm i vikingskipet. Truls Pedersen konferansier. Mocci Ryen med band bestående av Anders Aarum (keys), Ørnulv Snortheim (gitar), Tom Erik Antonsen (bass), Børre Flyen (trommer), Even Kruse Skatrud (trombone), Frank Brodahl (trompet), Kasper Værnes (sax), Christiane Skaug (kor), Lill Regine Skaug (kor). Dzambo Agusevi orchestra Original bildetekst:

***

Artistslipp 1 Vinterpride Lillehammer 2023

Posted on  by Kjell-Gunnar Nilsen

Artistslipp 1

Liza Vassilieva er årets hovedartist på Hele Norges Vinterpride Lillehammer 2023 

Vår offisielle Vinterprideartist Liza kommer på Paradeshowet vårt i Pride Park i Søndre Park lørdag 25 februar kl 13.00 – 14.00 og hu skal også opptre på Vinterpride Hovedfest på Hygge på kvelden kl 22.00 og utover.

Liza Vassilieva ga ut sin nye låt “Go All In” i samarbeid med oss i Vinterpride Lillehammer den 20 januar i år.

Artisten og låtskriveren fra Kirkenes er kjent for sin deltakelse i Melodi Grand Prix 2020 med låta “I Am Gay”, som kom på tredjeplass i finalen. Liza har tidligere gitt ut låtene «Third Wheel» (sammen med artisten OKEY) og «Run Run Girl», og skrevet musikk for andre artister. En av de låtene hun har vært med å skrive ble plukket opp av den verdenskjente k-pop gruppa TWICE. Liza har spilt konserter på arrangementer som Drammen Pride, Barents Pride og Grenseløsfestivalen.

Go all in er hennes første utgivelse siden 2020, da hun sto på scenen i Trondheim Spektrum foran 8000 mennesker under Melodi Grand Prix-finalen. Helt siden da har hun vært ivrig etter å kunne gi ut flere låter og fortsette å vokse som artist.

MGP-deltakelsen ga meg et kick til å satse mer på musikken, sier Liza. Jeg hadde ambisjoner om å reise, ha låtskriver-sessions, slippe ny musikk og spille konserter. I stedet ble jeg sittende hjemme da pandemien kom og satte alt på vent.

Etter hvert begynte jeg å jobbe med andre låtskrivere digitalt og fant på denne måten samarbeidsgruppa bak låta «Go All In». Jeg ble kontaktet av et låtskriverteam som sendte meg en demolåt og spurte om jeg var interessert i å gi den ut sammen under mitt artistnavn. Det var utrolig kult å bli spurt om noe sånt, så jeg grep selvsagt sjansen for å delta i dette spennende prosjektet.

“Go All In” er en up-tempo pop-låt med masse energi som vil få en til å ville skru opp feststemningen. Den handler om å stå opp for den man er og leve livet fullt ut – et budskap Liza håper vil nå ut til andre.

Liza sier hun er veldig glad for å kunne støtte denne unike, viktige festivalen og gleder seg masse til å opptre på årets pridekonsert i Lillehammer. Låta “Go All In” nevner budskapet om at kjærlighet smelter is, eller “love melts ice”, som også er slagordet til festivalen.

Låta er skrevet av Bruce Smith, Rickard Bonde Truumeel, Ylva Persson og Linda Persson. Bruce Smith er en britisk multi platina-selgende, prisbelønnet låtskriver som har skrevet musikk for mange internasjonale stjerner. Rickard Bonde Truumeel er en svensk låtskriver og produsent med over femti utgivelser og samarbeidsprosjekter over hele verden. I tillegg er han medeier av Mega Musik videregående skole i Sverige.

Ylva and Linda Persson, også kjent som “Twinflame”, er en svensk tvilling-duo, låtskrivere, sangere og produsenter. De har konkurrert i nasjonale utvelgelser til Eurovision i 18 ulike land i løpet av de siste 10 år. Tvilling-duoen har også skrevet offisielle pridelåter, inkludert de to tidligere låtene for Vinterpride Lillehammer nemlig Light it Up og Love Melts ice.

Vi tror på like rettigheter og retten til å elske den man vil og kjempe for det, sier Ylva og Linda. Vi er glade for å støtte Vinterpride og LHBT-bevegelsen.

Vi i Vinterpride Lillehammer gleder oss til og ønske Liza velkommen til Ol og Vinterpridebyen vår 

Foto : Ksenia Novikova.

lovemeltsice

Foto : Ksenia Novikova.