Bli frivillig på Vinterpride Lillehammer 2024 🏳️‍🌈

Hei!

Kunne du tenke deg å være med å arrangere hele Norges Vinterpride 2024?

Vi ser etter frivillige som kan hjelpe oss å lage tidenes pride-fest i forbindelse med vår 6 Vinterpride den 19-25 februar 2024 i Lillehammer.

Ved å jobbe som frivillig under Hele Norges Vinterpride blir du en del av en motivert gjeng som jobber for å skape en fantastisk festivalopplevelse for alle i Lillehammer. Du trenger ikke å ha tidligere erfaring, men med ønske om å bidra og lære vil du passe perfekt inn med oss!

Hva innebærer det å være en Frivillig?

Ved å jobbe på Hele Norges Vinterpride Lillehammer får du nye arbeidserfaringer i en spennende bransje, hvor du får muligheten til å oppleve innsiden av en festival samtidig som du er ansikt utad! I tillegg til å bli kjent med flere engasjerte, skal du bidra til å gjøre festivalen til en trygg og hyggelig opplevelse for publikum og våre artister.

Som frivillig vil du selvfølgelig få mulighet til å være deltaker på arrangementene du ikke jobber på, samt at du får vår egen frivillig genser, mat og drikke gjennom dagene du er på jobb. 

Hva forventer vi av deg?

• Du har godt humør og et smil om munnen.

• Du tør å søke informasjon når du står stille.

• Du møter presis til avtalte tider og kler deg etter været.

• Du leser og overholder frivilligavtalen.

Alle som blir kontaktet og blir frivillig forplikter seg til minimum 2 vakter, og at du/dere stiller opp på den vakten de har sagt ja til.

Vi er spesielt på jakt etter sjåfører som vil kjøre vår egen Vinterpridebil.

Vi vil gjerne også at dere registrerer dere her 

https://frivillig.no/lillehammer-pride/frivillige-sokes-til-hele-norges-vinterpride-2024

#lovemeltsice

🏳️‍🌈

#lovemeltsice

Vi trenger folk i alle aldre.